Maćku to jest forum Renault 25 i nie interesuje mnie jakie kto tu ma poglądy polityczne. Nikogo nie obrażam i nie życzę sobie, żebyś to robił wobec mojej osoby. Każdy ma prawo mieć poglądy jakie chce. A Ty nawet nie wiesz jakie ja mam tylko powtarzasz coś co gdzieś kiedyś usłyszałeś. To nie pierwszy raz więc żart słaby. Nie pierwszy raz też zwracam Ci uwagę na takie teksty.
Wg mnie tutaj nasze drogi się rozchodzą bo już przeginasz.
Życzę powodzenia.
R25: Renault Espace II
Wysłany: 2018-03-23, 12:34
A ten moderator to porządki robi na telefon ? Gdzie on był kiedy Busiek pisał na forum i kazał ci Adamie strugać dla Ciebie jesionkę(jesionka w potocznym rozumieniu to trumna i przygotowanie do śmierci - żart poniżej pasa) . Jeżeli jest moderatorem , to niech ma kręgosłup moralny i obiektywnie ocenia każdą zaistniałą sytuacje na forum , a nie po macoszemu .
rafimali skoro zostałem wywołany do tablicy to:
1. Nie wiem co to za mowa o telefonach? Proszę jaśniej.
2. Wcześniej nie zaglądałem tak często na forum z racji barku czasu w pracy. Teraz się to zmieniło.
3. Nie czytam wszystkich wpisów.
4. Po czwarte i chyba równie ważne, rafimali, nad każdym postem masz opcję "!" - "Zgłoś ten post do moderatora i administratora"
5. Pech albo i nie pech chciał, że akurat przeczytałem ten post i stąd moja reakcja.
6. Zjadliwej pseudo polityki jest w naszym kraju stanowczo za dużo i może forum nie jest na to miejsce wg mojej oceny.
7. Odnośnie "jesionki" - fakt głupi tekst, ale jak sam napisałeś to był głupi żart poniżej pasa i tutaj jest całkiem spora różnica wg mnie między tymi dwoma sprawami ? czy mi się wydaje?
pozdrawiam
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum