Wracam sobie dzisiaj wieczorem do domku. Śnieg, deszcz i zawierucha. Temperatura 0 st. Psa z budy trudno byłoby wygnać na spacer. Dojeżdżam do ulicy przy domu i co widzę ?
Sam nie wiem. Oceńcie sami, bo mi sił brakuje i pomysłów komentatorskich.
pd3.jpg
Plik cignito 84 raz(y) 43.65 KB
pd2.jpg
Plik cignito 83 raz(y) 42.6 KB
pd1.jpg
Plik cignito 86 raz(y) 47.05 KB
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Jak byłem w Norwegii to tam też asfalt kładli w nocy, bo w dzień był za duży ruch, co do pogody to jak to w Norwegii bywa często pada deszcz i nie przeszkadza im to w pracy.
Osobiście to współczuję im takiej pracy.
_________________ Zawsze twierdziłem, że francuski dobry jest tylko sex, dopóki nie wsiadłem do Renault 25
A może na twojej ulicy jakiś film kręcą- w stylu "jak wykuwała się stal" ????
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Mam nieodparte wrażenie, że dziury będą już za tydzień
Jednak już rano widać fuszerkę. Asfalt się nie trzyma kupy, kruszy się w kilku miejscach i jest krzywy jak polskie Tatry. Jutro zrobię fotkę, bo to jest ewenement w skali nie tylko europejskiej, ale wydaje mi się, że i w Azji długo by takiej szukać.
Skańska w Łodzi właśnie dzisiaj zaczęła zrywać asfalt i szykuje się do położenia nowego dywanika, kasa z Uni i musi być wykorzystana do końca roku.
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum