Witam wszystkich klubowiczów i forumowiczów!
Od kilku dni stałem się posiadaczem R25 i ciesze się że mam zaszczyt dołączyć do waszego grona. To jest moje drugie Renault, wcześniej było R19.
Mój model to R25 2.0 TI 12V 90r, zakupiony na allegro.
Auto nie jest w najlepszym stanie, jednak też nie w najgorszym, myśle, że po kilku poprawkach na które przyjdzie kiedyś czas będe mógł sie długo nim cieszyć.
Po zalogowaniu się na fan klub super limuzyny r25 spotkałem się z ogromną przykrością, ominął mnie fajny zlot nad jeziorem Sulejowskim do tego jeszcze miałem w miarę blisko. Pozdrawiam wszystkich.
witamy Cie serdecznie i nie martw sie bo...
juz niedlugo
http://www.renault25.eu/viewtopic.php?t=2898
masz mozliwosc po zapoznaniu sie z procedurami dolaczyc do grona spotowiczow do czego serdecznie namawiam i oczywiscie zapraszam!
Widziałem ją na allegro i na oko jest fajna.
Gratuluję zakupu. Zakochasz się w 25.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Witamy w naszym gronie. Przy okazji dziś z Kriss'em mieliśmy okazję poznać osobiście nowego kolegę o nicku Jagieł - bardzo sympatycznego - fajnie, że przybywa nam miłośników R 25 do naszego grona. Pozdrowionka
zlocik w kazimierzu, widziałem, widziałem, chętnie wpadne.
Janusz, tak to ten, w rzeczywistości posiada kilka mankamentów, niby serwisowany do końca ale zawiecha z przodu troszke wybita, trzeba będzie zajżeć, no i tam kilka takich drobnych usterek typu spalone oba silniki wentylatorow chłodnicy, puki co wymontowałem i założyłem jeden od R19, wydech też nie najlepszy....
ale zrobi się
No- z tym chłodzeniem to bardzo ważna rzecz!!
Napraw to koniecznie zanim zaczniesz jeździć, bo silniki 12v są wrażliwe na przegrzanie.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Założe drugi też od r19 i bedzie ok, co do tamtych na allegro to facet jest niemądry 300zł?!
od r19 sa u mnie na szrocie po 40zł a to jest praktycznie to samo (silnik ten sam, mocowany na 3 nitach, śmigiełko podobne, stelarz troche inny)
Dobra koniec miałem się tylko przywitać bo zaraz pewnie jakieś ostrzeżenie dostane, żę nie pisze na temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum