Wysłany: 2008-08-25, 21:03 Znikną punkty karne za przekroczenie prędkości?
Ostatnio doszły mnie słuchy o mającej nadejść rewolucji w przepisach drogowych. Niby drogówka ma nie wystawiać punktów karnych za przekroczenie dozwolonej prędkości. Pomyślałem że to kolejny prima aprilis w sierpniu, ale z ciekawości wpisałem hasło w google i oto co znalazłem...
No ja juz dawno slyszalem ze punkty maja zniknac za to mandaty wzrosnąc i jest to czysty idiotyzm.
Nowobogackich półmózgów jak narazie trzymają jeszcze jako tako punkty ktorych nie mozna przekroczyć, ale jak punkty znikną to beda popieprzac po 200km/h bo nawet jak zaplaci 2000zł mandatu to ma to gdzies jeżdzac furą za 1,5 mln ....Będa rowni i równiejsi....prędkośc do kupienia .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
No ja juz dawno slyszalem ze punkty maja zniknac za to mandaty wzrosnąc i jest to czysty idiotyzm.
Nowobogackich półmózgów jak narazie trzymają jeszcze jako tako punkty ktorych nie mozna przekroczyć, ale jak punkty znikną to beda popieprzac po 200km/h bo nawet jak zaplaci 2000zł mandatu to ma to gdzies jeżdzac furą za 1,5 mln ....Będa rowni i równiejsi....prędkośc do kupienia .
co racja to racja
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
jak zaplaci 2000zł mandatu to ma to gdzies jeżdzac furą za 1,5 mln
no to taki to Ci nie zapłaci to są największe marudy w świecie. Byś posłuchał takich jak mają coś kupić do samochodu bo im padło to byś stwierdził, że to palanty wydają na samochody kupę kasy a narzekają że drobne muszą wydać. Takie gnoje to nawet o 10 groszy będą się targować.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Zgadzam się z wypowiedzią Macieja. Osobiście znam takich co będą płacili bo mają kupę kasy i nic im nie będzie groziło. Ci co to wymyślają sami na pewna dysponują niezła kasą i robią to pod siebie.Odwrotnie powinno być mniejsza kasa a więcej pkt. i wtedy pobierać dużą opłatę za powtórne podejście do egzaminu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum