No dobre tyle na wstecznym nakręcić Musi mieć talent w takiej jeździe. Gdybym wiedział że jest taki spec to by mi moją renie na wstecznym do Grudziądza z Goczałkowic przeprowadził jak mi skrzynia walneła
To, że liczniki są cofane jest powszechnie wiadome. Dziwne tylko, że statystycznie polscy nabywcy w 90% wierzą w cuda. Będę miał problem sprzedać sprawną i utrzymaną prawidłowo lagunę z przebiegiem 260 000, bo ja cofać licznika nie będę.
Tombog- jeśli się da, to ściągnij te aukcje, aby były dostępne kiedy w serwisach zanikną. Warto aby to się zachowało.
A dział- to inny. Nie "dom wariatów" tylko "przekręt- każdy powinien to przeczytać".
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum