Czesc, jestem hans. Naprawdę na imię mam Patryk Aleksander. Moja mama to Helga a mój tata to lipidor. Mam jeszcze brata - to Dawca.
Nie mam jeszcze co opowiadać bo dopiero się urodziłem, zaledwie dwa tygodnie i pięć dni temu a dokładnie to 26 czerwca 2012 o 16:16 w szpitalu Beaujon w Clichy. Jak się urodziłem to ważyłem 4285 gramów i mierzyłem 51 centymetrów. Nieźle, co nie?
Mama i tata robią mi całą masę zdjęć, jakby nie mieli nic innego do roboty. Żeby mieli weselej to wymyśliłem że nie będę im dawał spać po nocach i budzę ich regularnie co dwie - trzy godziny. Mam z tego niezły ubaw ale mama chyba ma mniejszy .
Dobra, pokażę wam moje zdjęcia, ale tylko niektóre .
To jest niedługo po tym jak się urodziłem a dokładnie to piętnaście minut.
A tutaj miałem dwa dni.
Tu już sześć i od dwóch dni byłem w domu.
Mama zrobiła mi sesję jak miałem dziewięć dni.
Nawet przyjechał do mnie brat z Polski i pomagał mamie mnie kąpać.
A tutaj mam równe dwa tygodnie, yeah! Dobranoc, muszę się wyspać żeby mieć siłę na noc
Siemanko Patryk Fajny z Ciebie gość. Witaj na świecie! Czasem jest tu dziwnie, ale z czasem się przyzwyczaisz A matka jest tylko jedna, daj jej czasem odsapnąć, musi Ci na długo wystarczyć
_________________ balum, balum
hans [Usunięty]
Wysłany: 2012-07-18, 16:11
Łapią mnie straszne kolki. Tata chce mi zmienić nick na Wzdęty. Ja im jeszcze pokażę
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum