szkoda ze moja gada po francuskiemu i za cholere nawet nie bede prubowal jej papugowac... gada cos ale tylko po wlaczeniu swiatel obojetnie mijania czy postojowych.
KURCZAKI! sprawdzalem a nawet wszystkie wymienilem.... te dobre i te ewentualnie zle. chyba bede sie musial zaprzyjaznic z jakas panna co zna "francuski" hihhihihihi
Ostatnio zmieniony przez blondas 2006-03-16, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90 Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 497 Skąd: Radom
Wysłany: 2006-01-11, 15:56
Blondas ja mialem z gadaczka w Lagunie podobnie.. po wlaczeniu swiatel gadala cos zawsze.. cos stant lich nich funcjoniert...myslke sobie to jakies swiatla postojowe, ale wszystkie sie swieca....no wiec okazalo sie ze nie wszystkie...swiatla postojowe to rowniez podswietlenie rejestracji z tylu.
Moze u Ciebie tez zapomniales, ze podswietlenie rejestracji to tez swiatlo postojowe?
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Panowie wszystko gra.
Stop arrier gauche defaillant co czyta się zupełnie innaczej oznacza światło stopui do tego lewe.
Wziąłem poruszałem żrówą i powiedział że wszystko pod kontrolą "Functions vehicules sous surveillance"
co oczywiście fonetycznie brzmi zupełnie innaczej.
Coś mu niekontaktowało i wołał. Dziwne bo jak sprawdzałem to światełka działąły poprawnie.
A pozycyjne to Feux de position. Kurde jeszcze trochę polubię tą gadaczkę.
Nawet nie wiedziałem że to co mi gadał na wstępie to że systemy są pod kontrolą.
powiem jeszcze co do wszelkich gadaczek coś jeszcze... takie moje 3 grosze Więc - nadmieniam że należy też zwracać uwagę na moc żarówek gdyż wsadzenie o mniejszym watażu powoduje włączenie kompa i komunikaty o niedziałającym oświetleniu Ja przeszedłem już 3 renofki... każda w innym języku...
Blondas przeczyść wszystkie połączenia elektryczne i wszystkie oprawki żarówek .
U mnie też coś bredzi o światłach pozycyjnych. Komunikat który u mnie gada to "Feux de position defaillants". Z tego co sprawdzałem to mam wszystkie włącznie z podświetlaniem tablicy przy czym światła pozycyjne z przodu świecą strasznie słabo. Sprawdziłem w dokumentacji renatki co piszą o tym komunikacie i chodzić może o słaby styk żarówek czy słabą masę. Jak będę miał więcej czasu to się za to zabiorę i powiem czy to było to na 100% ale raczej to będzie to.
Jeśli mi się uda moją kobietę namówić to może mi przetłumaczy te komunikaty z francuskiego łącznie z możliwymi przyczynami i wskazówkami co z tym robić .
hahahhahahahaha !!! dobre to bylo Konrad!
chyba juz wiem o co jej biega! jak sie palą obie zarowki od oswietlenia tablicy rejestracyjnej to nie szprecha nic.... a poniewaz czasem sie siweca 2 a czasem tylko 1 zarowka to i gadaczka tez czasem gada albo nie
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90 Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 497 Skąd: Radom
Wysłany: 2006-03-16, 12:56
Dlatego pisalem o tych zarowkach od podswietlenia rejestracji... nie wiem jak w R25 bo w ogole takowe mi sie nie swieca, ale w lagunie to notorycznie sie przelalaja.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2006-03-16, 18:07
skoro jesteśmy przy żarówkach ... to trafiliście w jakimś sklepie tez smieszne żaróweczki co miał Tombog.... one tak smiesznie świeciły w 3 odcieniach...?
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum